Covasna Media Group

One Republic... original vs Timbaland edit

One Republic una din trupele momentului, nu a cunoscut consacrarea decat dupa ce si-a asociat numele de celebrul producator Timbaland.... Asta a insemnat vanzari, difuzari, publicitate, desi de exemplu din punctul meu de vedere videoclipul initial al piesei este mult mai bun decat cel in care apare Timbaland... dar... pentru marketing... aparitia lui Timbaland era obligatorie. Am postat ambele videoclipuri si astept parerea voastra referitor la care e mai bun.... De asemenea comentarii pe tema... Marketing vs Calitate a muzicii in show-biz-ul de astazi. Premiul e un cd cu albumul "Dreaming Out Loud" de la One Republic...




sau


4 Responses to "One Republic... original vs Timbaland edit"

Anonim (visit their site)

nu m'am omorat eu dupa remake'uri niciodata desi trebuie sa recunosc ca featuring'ul cu timbaland a fost un boost pentru baietii de la one republic de care (hihi)am auzit pana la apologize. in alta ordine de idei votez pentru clipul original... pentru simplul fapt ca e mai artistic si nu a re ca punct de plecare marketingul. pe de alta parte dau o bila alba celuilalt clip pentru ideea de rebranding. in rest astept originale noi de la one republic. pur si simplu timbaland nu ma coafeaza deloc.atat.

Anonim (visit their site)

Calitatea este importanta, insa fara marketing nu te poti face cunoscut. Greu va fi promovat ceva doar pe baza calitatii, asadar marketingul este vital (cel putin la inceput).
Atat in muzica cat si in alte domenii poti vinde aproape orice atata timp cand in spate se afla un marketing bine gandit.
Calitatea isi poate spune cuvantul doar insotia de marketing.
La urma urmei calitatea e o forma de marketing, insa cu efecte extrem de lente.

Anonim (visit their site)

categoric videoclipul in care nu apare timbaland este mai bun!! acuma nu neaparat ca apare timbaland sau ca am ceva cu el....dar se vede.....ca sa pus accentul (in primul clip) pe acele corespondente intre sentimente,mediul interior si mediul exterior reprezentat de diferite obiecte...in corelatie cu versurile melodiei...! insa...sincer nici eu n-am auzit de one republic pana la apologize cu timbaland...depinde destul de mult marketing-ul in ziua de azi..caci , chiar daca ai piese frumoase sau ai o voce extraordinara....si nu ai pe cineva langa tine , pe cineva renumit, care sa te sustina sa te promoveze, nu prea merge....lumea te considera un artist bun care are voce si restul, da' nu prea te baga in seama!! asa cum se intampla si cu posturile TV de muzica...daca in clip apare timbaland sau in tara noastra de ex..moga sau duta...gata e difuzat si destul de promovat!!din pacate ..sau nu...in ziua de azi calitatea muzicii depinde si de marketing!!! unii artisti care , chiar ar merita nu sunt bagati in seama de radiouri sau de posturile de muzica TV, iar altii care nu prea au de-a face cu muzica daaaaaar un timbaland, un moga....e acolo prin preajma lor....e clar!!!:)

xantipa (visit their site)

trist